Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 15:21 - Шпионаж
Автор: howtoikariam Категория: Други   
Прочетен: 2168 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Шпионаж image   Веднага щом се сдобиете със Скривалище, можете да обучавате шпиони. За всяко ниво на сградата ще можете да тренирате един допълнителен шпионин. За да използвате шпионите те трябва първо да проникнат в градът. Използвайте островната карта, за да изберете, за кой град искате да получите допълнителна информация. В менюто в ляво, ще видите опцията за шпиониране. След това ще се появи екран, който ще ви позволи да определите колко шпионина да изпратите, за да опитат да получат информация за града, а също така и колко примамки да изпратите със шпионите, за да отличат вниманието от тях. Примамките ще с завърнат в градовете си, ако не са били заловени. Когато шпионите ви проникнат в град, можете да използвате изгледа на острова или което и да е скривалище, за да им дадете мисия. Примамките, могат да подобрят шанса за успех на шпионите ви, за да не бъдат разкрити. Това обаче е възможно на определена цена. Резултатът от мисията основно зависи от това колко агента са взели участие в мисията. Повече агенти по-голям шанс за изпълнение на мисията. Обаче повече агенти означава и увеличаване на риска да бъдат разкрити. Ако решите да използвате примамки, собственикът на града цел ще бъде информиран, че нещо се случва. Дори да не види, колко агенти или примамки взимат участие! Следните шпионски мисии са достъпни:
  • Проверка на статуса на склада - Вижте колко ресурси има в града.
  • Шпиониране на гарнизона - Проверете колко и какъв вид войска, бойни машини и кораби са стационирани в градът.
  • Наблюдение на движението на войска и флот - разберете произходът или дестинацията на флотовете и пълният брой единици и търговски кораби, както и тяхното време на пристигане.
  • Шпиониране на нивото на научен напредък - Разберете колко открития са били направени наскоро.
  • Оnline статус - Проверете дали играчът е online.
  • Наблюдение на комуникацията - Научете за последните 15 (максимум) най-нови съобщения, получени или изпратени от играча. Ще можете да видите, дата, темата и заместените играчи.
  • Връщане на шпионина - Шпионинът ви ще се върне в своето скривалище.
image   Агентите и примамките могат да бъдат разкрити докато се опитват да изпълнят мисията си. В този случай всички шпиони ще се опитат да се скрият. Ако успеят те ще останат в градът. Ако ли не те ще бъдат заловени и може разкрият информация за техният град и мисия. Тези шпиони няма да се завърнат и нови ще трябва да заемат мястото им. Следните фактори влияят на риска за разкриване на шпионите ви:
  • (-) Големина на шпионирания град
  • (-) Примамки (помагат на агентите, не на себе си)
  • (+) Броя на шпионите, които са разположени в градът, който шпионирате оказват контрашпионаж
  • (+) Рискове на Мисията - Увеличава шанса за улавяне, трудните мисии го увеличават допълнително
  • (+) Оставащ риск от последната мисия
Съвет: рискът от разкриване се увеличава значително за кратко след всяка мисия. Изчакайте малко преди да пратите шпионина на друга мисия, за да намалите шанса за разкриване.


Тагове:   шпионаж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: howtoikariam
Категория: Други
Прочетен: 62474
Постинги: 26
Коментари: 23
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930